HU
ENG
DE
RUS

Cégünkről

Cégünk, a Road Orient Kft. 100%-ban magyar tulajdonban lévő vállalkozás. Elődje, a Balogh Mónika Alexandra E.V. 2008 óta egyéni vállalkozásként már évek óta jelen volt a nemzetközi piacon, és ez idő alatt sikerült megbízható kapcsolatkört kialakítani mind a megbízók, mind az alvállalkozók részéről. Cégünk fő tevékenységi köre a nemzetközi közúti szállítmányozás. Célterületeink közé tartoznak a Kelet- és Nyugat-Európa fontosabb területei, mint például Ukrajna, Oroszország, Kazahsztán, Olaszország, Németország, BeNeLux Államok és Franciaország. Ezekre a területekre vállalunk export- és import szállításokat is.

Tevékenységünket a Magyar Általános Szállítmányozási Feltételek alapján végezzük, illetve az ott nem rögzített kérdésekben a CMR Egyezmény és a PTK jogszabályai az irányadóak. Cégünk a minél magasabb szintű szolgáltatás elérése érdekében rendelkezik Szállítmányozói Felelősségbiztosítással is.

Irodánkban több nyelvet beszélő, tapasztalt kollégák állnak a megbízók rendelkezésére. Kiemelt szerepet tulajdonítunk munkatársaink folyamatos továbbképzésére - legyen szó akár szakmai, akár nyelvismereti területről -, ezáltal tudjuk könnyebbé tenni megbízóink munkáját. Rugalmasságunk révén magas színvonalú szolgáltatást biztosítunk minden ügyfelünknek. A már évek óta kialakított megbízható alvállalkozói körünknek köszönhetően igyekszünk megbízóink igényeit maximálisan kielégíteni. Célunk partnereink gyors, magas színvonalú, minőségi kiszolgálása. Árainkban igyekszünk olyan ajánlatokat tenni, amely mindkét fél számára megfelelő, ugyanakkor tükrözi megbízhatóságunkat és minőségi munkánkat is.

A Kelet felé történő szállítási feladataink túlnyomó többségét kelet-európai fuvarozó alvállalkozókkal végezzük, így lehetőségünk van ügyfeleink számára kedvezőbb díjat kalkulálni. Több kis- és nagyvállalkozással állunk ezeken a területeken kapcsolatban, ez lehetővé teszi bármilyen fuvarozási feladat közvetítését közúton.

Minden szállítmánynál olyan partnerekkel dolgozunk együtt, akik az előző években már bizonyították szakmai rátermettségüket és megbízhatóságukat. Olyan partnerekkel, akik szintén figyelnek az áru épségére és biztonságára.

Szolgáltatásaink részletes listájának megtekintéséhez kattintson ide...

AJÁNLATKÉRÉS

Abban az esetben, ha szolgáltatásaink felkeltették érdeklődését, kérjük küldje el árajánlatkérését ajánlatkérő oldalunkról.

ELÉRHETŐSÉGEINK

Budapest, 1041,
Latabár Kálmán u. 3. fsz.1.
Tel/Fax: 00-36-1/369-7008
Mobil: 00-36-30/612-0969
E-mail:info@roadorient.hu

SZOLGÁLTATÁSAINK

  • Rész- és komplett rakományok szervezése
  • Export- és import feladatok lebonyolítása
  • Átrakás megszervezése